Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Ακούω και λένε ΄΄μια ζωή λάθος έρωτες, λάθος αγάπες, λάθος επιλογές΄΄. Αλήθεια πότε καταλαβαίνει κάνεις ότι η επιλογή του ήταν λάθος? Αρχίζεις μια σχέση και φαντάζεσαι το ιδανικό. Αυτό που λέμε για πάντα μάζι. Όταν μια σχέση δεν οδηγεί στο για πάντα είναι λάθος? Και όταν είσαι μια ζωή μαζί με τον άλλο δεν σου περνάει ποτέ η σκέψη πως θα ήταν η ζωή σου αν..
Όλη αυτή η γνώση που κουβαλάμε από αυτούς τους λάθος έρωτες... λάθος και αυτές? Και αν είναι λάθος ρε παιδιά, γιατί τα επαναλαμβάνουμε?
Λάθος για μένα είναι το να μην ζεις, το να κλείνεσαι στο καβούκι σου πιστεύοντας ότι θα αποφύγεις τον πόνο. Λάθος είναι να αφαιρείς από τον εαυτό σου την δυνατότητα επιλογής. Αν δεν παρασυρθείς από αυτά τα λάθη πως θα μάθεις τι σε ευχαριστεί?
Και αν κάτι εδώ για μένα είναι λάθος είναι η εικόνα του ιδανικού... ‘το για πάντα’ . Το θα ζήσω με όλες μου τις αισθήσεις και όπου μας βγάλει είναι το μόνο που ενστερνίζομαι. Να σημειωθεί πως δεν επαινώ τις ευκαιριακές σχέσεις, αλλά μάχομαι για τις αληθινές στιγμές, για τα αληθινά συναισθήματα και τα αληθινά μαθήματα της ζωής.

~Φαίη Σουρή~
f.i.souri2014@gmai.com
skiouraki1984

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου